Događaji

IBM predstavlja potencijale Bluemix platforme na “Belgrade Venture Forum”-u

Lokalna kancelarija IBM – International Business Machines d.o.o. kao jedan od partnera projekta podržava Belgrade Venture Forum, najveći investicijski forum u regionu koji se ove godine održava 5, 6, i 7. novembra i posvećen je temi “Inovacije za svet”.
Jedan od predavača, u toku drugog dana foruma, biće i Dejan Podgoršek, Ecosystem development manager kompanije IBM koji će predstaviti mogućnosti koje IBM Bluemix platforma pruža start-up projektima u razvoju i primeni poslovnih aplikacija.

bgvf
Razvoj interneta čini da tržište postaje sve više globalno, a IBM je, sa Bluemix platformom,  u jedinstvenoj prilici da i kompanijama svih veličina i start-up projektima u Srbiji ponudi iste one usluge i podršku kakvu imaju kompanije sličnog profila širom sveta. To i lokalnim kompanijama može omogućti brz razvoj i globalnu konkurentnost na svetskom tržištu, kao i pristup velikom broju potencijalnih klijenata.
Belgrade Venture Forum (BgVF) je najveći investicioni forum u regionu, posvećen promociji preduzetništva i investicija i inovativnih kompanija i ideja. Forum nastaje kao odgovor na sve veći broj sjajnih projekata koji se realizuju u Srbiji i povećano interesovanje investitora postajući središnji događaj namenjen svima onima koje zanima obezbeđivanje kapitala, pronalazak prilika za investicije, stvaranje inovativnih partnerstava i umrežavanje.  Više informacija dostupno je na stranici foruma: http://www.belgradeventureforum.org/

Leave a Reply