Događaji

IBM SPRINT 2011: Otvaranje

Ove godine prvi put lokalna kancelarija IBM – International Business Machines d.o.o. je organizovala skup pod nazivom IBM SPRINT 2011 – 13.09.2011. u hotelu Hyatt Regency. Osnovni cilj ovog skupa bio je predstavljanje kapaciteta IBM portfolija softverskih rešenja, ideja kako ih bolje možemo upotrebiti, kao i mogućnosti podrške i znanja lokalne IBM kancelarije. IBM SPRINT je okupio blizu 200 poslovnih korisnika, menadžera prodaje, marketinga, IT menadžera i drugih profesionalaca iz različitih industrija.

Ceo svet postaje pametniji, povezaniji i sve više instrumentalizovan. Te promene trpe svi segmenti ljudskog života- od automobila, uređaja, puteva, strujnih mreža, odeće, čak i prirodnih sistema kao što su poljoprivreda i vode. U srcu ovih promena je softver koji osnažuje današnje sisteme i procese. Softver je ključ za stvaranje pametnije planete i korišćenje svog njenog potencijala.

Događajem poput ovog IBM nastoji da prikaže kako da što lakše prihvatimo ove promene i da ponudi svoju pomoć u tome.
Prezentacije softverskih rešenja odvijale su se u dve paralelne sesije pa su prisutni mogli da izaberu između tema koje ih interesuju i o kojima žele da saznaju više. Takođe je bila ponuđena mogućnost da se prate demonstracije uživo pri čemu su IBM eksperti bili na raspolaganju za sva pitanja i pomoć oko konkretnih problema tokom trajanja događaja.
Poseban deo IBM SPRINT događaja činio je EMM (Enterprise Marketing Management) Roadshow u okviru kog su prikazana rešenja kao što je Unica, prvobitno namenjena marketing profesionalcima.

Leave a Reply