Događaji

IDC Adriatics organizuje susret vodećih regionalnih ICT direktora

Nezavisna analitička kompanija IDC Adriatics danas je najavila organizaciju konferencije pod nazivom IDC Adriatics EXPO 2014 koja će se održati od 10.-12. septembra ove godine u Opatiji.

Konferencija će okupiti direktore vodećih kompanija iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova kako bi komentarisali trenutno relevantne ekonomske  i ICT teme, pružili uvid u ICT tržište Adriatics regije te dali prikaz ekonomskih trendova i razvojnih smernica u idućih 3-5 godina.

IDC Adriatics EXPO 2014 prva je konferencija usmerena na tržišta istočne Evrope i regije Adriatic, a kao domaćin je u konkurenciji zemalja kandidatkinja pobedila Hrvatska te je grad Opatija odabran kao domaćin susreta direktora vodećih kompanija.

IDC-Adriatics-EXPO-2014

 

Reč je o susretu gotovo 150 učesnika koji će tokom trodnevnog druženja, u periodu od 10. do 12 septembra ove godine, kroz vlastita iskustva poslovanja, vizionarskih predavanja regionalnih stručnjaka, te panele i diskusije na teme od interesa doneti nove smernice razvoja tržišta u narednih pet godina. Osim toga, po prvi put će se organizovati  i individualni sastanci koji će omogućiti direktnu razmenu znanja i otvoriti mogućnosti stvaranja novih poslovnih poduhvata i saradnji.

Leave a Reply