Događaji

IDC Cloud Computing 2011 konferencija

Kompanija IDC Adriatics u saradnji sa partnerima organizizovaće Cloud Computing 2011 konferenciju 27. januara 2011. godine u hotelu Antunović u Zagrebu. Konferencija će obraditi teme poput ICT upravljanja i Multisourced okoline, novog modela isporuka – SaaS (Software as a Service), outsourcinga i insourcinga, offshoringa, trendova u Cloud Computingu, izgradnje i upravljanja Cloud aplikacija i infrastrukture te pitanja sigurnosti i integracija za Cloud eru.

Kompanija IDC Adriatics, kao svojevrsni nezavisni “treći stub”, pozicioniran između ponude i korisnika, predstaviće priznatog ICT eksperta, gosp. Svena Marušića, osnivača konsalting kompanije InfoCumulus, dugogodišnjeg delatnika T-HT-a i Microsofta. T-HT-ov stručnjak, Igor Marulić držatće izlaganje o uslugama u “oblaku” za poslovne korisnike. Ratko Mutavdžić iz kompanije Microsoft Hrvatska osvrnuće se na Microsoftovu Cloud platformu i baviće se izgradnjom privatnog datacentra. IBM-ov predavač Maks Strajher predstaviće nove trendove u Cloud Computingu, a Martina Herceg Jungić iz kompanije Cisco govoriće o Cisco Data Centru.

Partneri Cloud Computing 2011 konferencije su HP, platinum partner, T-HT, gold partner, Microsoft, IBM i Cisco kao silver partneri i InfoCumulus kao content partner.

Leave a Reply