Događaji

IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow 2011

Kompanija IDC organizuje 7. aprila 2011. godine u Beogradu (Madlenianum) konferenciju “IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow 2011“. Pretnje bezbednosti su uvek prisutne.  Kako kompanije menjaju načine na koje komuniciraju i posluju, tako sprečavanje curenja i gubitka podataka postaju sve komplikovaniji.  Spoljni napadi će se u budućnosti menjati i umnožavati.

Zbog toga je IT sigurnost oblast u koju će sve kompanije uvek i neophodno ulagati. Ovo su samo neke realnih okolnosti koja kompanije moraju da shvate i prihvate. Srećom, razvijaju se i raspoložive metode za rešavanje ove realne situacije, kao i načini na koje firme pristupaju vlastitim pitanjima i strategijama sigurnosti.

Uprkos globalnoj ekonomskoj krizi, kompanije i organizacije širom regiona izlaze iz perioda smanjenih ili zamrznutih budžeta. Posledica toga je činjenica da su mnogi imali priliku da se vrate korak unazad i preispitaju sopstvene nedostatke i uslove u pogledu IT bezbednosti, a samim tim da ponovo aktiviraju svoja ulaganja, ovaj sa boljim uvidomu situaciju.

IDC CEMA IT Security Roadshow 2011 će okupiti stručnjake za globalnu bezbednost koji će govoriti o brojnim temama uključujući sledeće:
* Poslovni modeli za sigurnost informacija
* IT Sigurnost kao poslovna mogućnost
* Optimizacija sigurnosne arhitekture
* Sigurnost u virtualizovanoj okolini
* Addressing Social Media Concerns
* Sigurnost kao usluga
* Sigurnosna revizija
* Prevencija gubitka podataka
* Sigurnost u Cloud-u

Thomas Vavra
Research Director, Software
G. Tom Vavra se priključio IDC-u u junu 2000. godine i trenutno je na poziciji Research Director-a za CEMA region. Jedan je od najtraženijih govornika na IT događajima u čitavom regionu a njegove prezentacije obuhvataju širok spektar tema iz IT oblasti.

Ramsés Gallego
CISM, CGEIT, CISSP, SCPM, CCSK, ITIL, COBIT(f), Six Sigma Black Belt Certified
Veoma iskusni međunarodni govornik g. Ramsés Gallego, član ISACA-a i nosilac mnogih sertifikata, držaće predavanje o tome koliko je neophodno uvesti inovacije u ovo promenljivo vreme u poslovanju koje bi olakšavale zaštitu biznisa, uz osvrt na trenutne trendove.

Za učešće na konferenciji IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow 2011 možete se registrovati ovde.

Leave a Reply