Događaji

Incotech 2009 – Sajam Informacionih i telekomunikacionih tehnologija u Zrenjaninu

U organizaciji Grada Zrenjanina, Regionalne privredne komore Zrenjanin, Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin”, Poslovnog inkubator centra i Kulturnog centra Zrenjanina, od 3. do 5. decembra 2009. godine će drugu godinu za redom biti održan Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija.

Kompanija Smart doo će ove godine imati izuzetnu čast i zadovoljstvo da nastupi na Incotech-u kao Zlatni sponzor. “Prošle godine Smart je takođe učestvovao na Sajmu sa svojim predavačima, ali kako smo prepoznali potencijal i kvalitet Incotech-a, ove godine smo odlučili da podržimo Sajam onako kako zaslužuje” izjavila je Snežana Jovanović, direktor marketinga za Smart.

U zvaničnom delu programa, kompanija Smart će predstaviti posetiocima Sajma kvalitetna rešenja za Zaštitu i kontrolu podataka i računara britanske kompanije Sophos, a biće predstavljena i studija slučaja primene Sophos rešenja za zaštitu u Upravi Grada Zrenjanin. Smart će takođe održati i predavanje na temu Moderna primena portalskih rešenja u preduzećima i lokalnim samoupravama izgrađenih na Microsoft Office SharePoint Server platformi.

Pored zvaničnog dela programa, kompanija Smart će organizovati niz predavanja koja će se održati na štandu Zlatnog sponzora i poziva sve zainteresovane da posete štand i program predavanja.

Poslednjeg dana Sajma, 5. decembra, dana koji je namenjen za mlade, kompanija Smart će predstaviti Računarsku gimnaziju Smart, Informatičkog smera, koja je prvenstveno orjentisana na učenike koji imaju afiniteta ka prirodnim naukama – matematici, informatici i fizici.

O Incotech-u 2009

Incotech 2009 će imati izlagački deo u prizemlju Kulturnog centra grada Zrenjanin, gde će se predstaviti informatičke firme koje se bave prodajom računarske opreme, izradom aplikativnog softvera i pružanjem usluga iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, dok je u programskom delu predviđeno održavanje odgovarajućih predavanja i prezentacija u salama Kulturnog centra. Sajam će sadržajno obuhvatati primenu informacionih i komunikacionih tehnologija u službi državne uprave i lokalnih samouprava, privrede, zdravstva i obrazovnih institucija.

Cilj sajma je da na jednom mestu okupi i široj javnosti predstavi sve mogućnosti i potencijale upotrebe savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija, kao i da približi i poveže sve relevantne činioce IKT života u Srbiji sa potencijalnim korisnicima njihovih usluga na ovim prostorima.

Sve posetioce sajma pored korisnih predavanja i zanimljive ponude, hardvera, softvera, usluga i stručne literature očekuju i određeni sajamski popusti kao i brojne vredne nagrade sajamskih darodavaca.

Leave a Reply