Događaji

Indas predstavlja dva IT rešenja na CeBIT 2012

Kompanija “Indas”, i još 14 srpskih preduzeća, pod pokroviteljstvom Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), predstaviće se na Sajmu informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga “CeBIT 2012” od 6. do 10. marta u Hanoveru.

CeBIT 2012 – vodeći svetski sajam informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga održaće se od 6. do 10.marta u Hanoveru, pod sloganom “Širenje poverenja” (Managing Trust). Sajam će otvoriti nemačka kancelarka Angela Merkel i brazilska predsednica Dilma Rousseff.

CeBIT je najvažniji svetski događaj u ICT industriji, platforma na kojoj se predstavljaju najnoviji trendovi, pokretač razvoja i inovacija, mesto za poslovanje i povezivanje. Izložbena površina ovoga sajma je oko 450.000 kvadratnih metara, a ove godine je potvrdilo učešće oko 4.200 izlagača iz 70 zemalja.

Pod potkroviteljstvom Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza – SIEPA, Indas i još 14 srpskih kompanija će se predstaviti u paviljonu „Serbia smart solution“ smeštenom u hali 6, štand B08.

Indas će predstaviti dva svoja rešenja:

InWIEW – web based SCADA solution – daljinski nadzor i upravljanje procesnim sistemima putem Interneta

General Event Management – kompletno integrisano softversko rešenje za upravljanje masovnim događajima i manifestacijama.

Leave a Reply