Događaji

Inovativna poslovna primena ICT-a predstavljena drugog dana Combis konferencije

Drugog dana 8. Combis konferencije, stručnjaci Combisa i predstavnici njegovih korisnika i partnera održali su niz predavanja o praktičnim primenama ICT tehnologije. Tematski je bio podeljen na predavanja o Cloudu, poslovnim rešenjima i novom data centru. Održano je ukupno 15 predavanja, a ovde izdvajamo ona koja su privukla najviše pažnje učesnika Combis konferencije.

Predstavljen Combis Business Intelligence i Big Data koncept

Combis_konferencija

Poslovna inteligencija nam kontinuirano daje odgovore na poznata pitanja relevantna za naše poslovanje, a Big Data nam pruža mogućnost otkrivanja nove dimenzije koje mogu uneti dodatnu vrednost u poslovanje. Kako bismo došli do konkretnih spoznaja Combis je ujedinio te dve analitičke platforme.

Zagrebačka banka: Prva virtuelna poslovnica u Hrvatskoj

Zagrebačka banka je u saradnji s Combisom u junu 2013. godine lansirala prvu hrvatsku virtuelnu poslovnicu. Combis je rešenje integrisao s e-zabom, kontakt centrom i CRM-om (Customer relationship management) banke. Ovo je prvo takvo rešenje u regiji i među prvima u Evropi, a Combis je za ovu tehnologiju ekskluzivni distributer za celu Jugoistočnu Europu, ali i kompetencijski centar.

Novo rešenje za planiranje i budžetiranje u Cloudu

Cloud rešenja postaju sve praktičniji i popularniji način pružanja usluga za gotovo svaku kompaniju. Činjenica da se softver ne kupuje, već da se samo plaća usluga njegovog korišćenja, omogućava plaćanje onoga što se stvarno i koristi.

Leave a Reply