Događaji

Internet poslovanje i transformacija poslovanja vaše kompanije

Privredna Komora Beograda poziva zainteresovane da prisustvuju besplatnom jednodnevnom seminaru, koji će biti održan u utorak, 19. aprila 2011. godine, u 12:00 časova, Kneza Miloša br. 12, (sala na VI spratu), na temu: ‘‘INTERNET POSLOVANJE I TRANSFORMACIJA POSLOVANJA VAŠE KOMPANIJE”.

Organizatori seminara: Privredna komora Beograda – Udruženje informatičke delatnosti, Zajednica preduzetnika, Udruženje poslodavaca Srbije ”Poslodavac” i Udruženje ”Klub prvih žena”. Seminar je organizovan u saradnji sa kompanijom ”Nesk WebArt”, koja posluje u gotovo svim evropskim zemljama, kao i na svim kontinentima od Australije do Amerike. Seminar je namenjen menadžmentu malih, srednjih preduzeća i preduzetnicima, i definiše tačne procedure koje treba da primene, kako bi izveli transformaciju poslovanja kompanije, koja je neophodna za uspeh kompanije na tržištu.
Rok za prijavu je ponedeljak, 18.04.2011. godine. Prijava učešća je bez kotizacije.Iz jedne firme može biti prijavljeno više učesnika. Za više informacija, kontakt osobe: Sandra Milenković, tel 011/ 2642 166, mob. 064/ 8760 213, e mail adresa: [email protected] Vesna Muhić tel 011/ 2645-333, e mail [email protected] Prijavu možete poslati na date e mail adrese.

Leave a Reply