Događaji

Intranet konferencija

U okviru planiranih aktivnosti projekata “Izgradnja kapaciteta RGZ-a”, komponenta “Razvoj Intraneta“, članovi projektnog tima RGZ-a imali su priliku da u organizaciji švedske agencije za upravljanje zemljištem Lantmateriet (Läntmateriat) učestvuju na Intranet konferenciji.

Konferencija je održana u Londonu od 12. do 13. oktobra 2011. godine.

Ovaj događaj je okupio neka od najvećih imena u svetu informacionih tehnologija koja se bave intranet rešenjima, pružajući pristutnima jedinstvenu priliku da čuju predavanja vodećih intranet eksperata i da dobiju znanja neophodna za sprovođenje uspešne implemtacije intraneta u svojim organizacijama.

Neka od imena predavača: Džejms Robertson direktor Step Two Designs kompanije koja se bavi kreiranjem intranet rešenja u Australiji, Janus Boj osnivač i direktor konsultantske kompanije za razvoj intraneta u SAD, Sem Maršal vlasnik ClearBox konsultantske kompanije za razvoj intraneta u Velikoj Britaniji, Šeron O’Dea intranet menadžer parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, Paula Martin menadžer digitalnih komunikacija u G4S vodeće kompanije u oblasti bezbednosti, Mark Morel bivši Intranet menadžer Bristish Telecom-a, Najdžel Danson izvršni direktor i osnivač Interact kompanije za razvoj intranet rešenja u Velikoj Britaniji, i drugi.

Sva predavnja su bila otvorena za postavljanje pitanja, prilika da se otvoreno komunicira i da se iznose mišljenja u oblasti Interneta i samih predavanja.

Događaj je takođe pružio priliku da se pogledaju neka od nagrađenih intranet rešenja uključujući Waterstines lanac knjižara u Velikoj Britaniji, nekih javnih predezeća i poznatnih brednova u Velikoj britaniji (Republic, American Golf, Romec…). Posetioci su imali prilike da razgovaraju sa odgovornim licima za intranet ovih kompanija i da čuju njihova iskustva u oblasti upravljalja i održavanja intranet sadržaja.

Konferencija je bila posećena od strane intranet menadžera, IT, komunikacionih i profesionalaca u oblasti ljudskih resursa, projektanata i svih onih koji su zainteresovani za intranet.

Leave a Reply