Događaji

IT Open Days 2010

U organizaciji Računarskog fakultetaTehničke škole “Nikola Tesla” iz Šida, a uz podršku Narodne kancelarije predsednika Republikeod 14. do 17. maja 2010. godine u prostorijama fakulteta održaće se seminar “IT Open Days 2010”.

Seminaru će prisustvovati 30 učenika srednjih škola iz Srbije, koji će imati priliku da unaprede svoje znanje iz oblasti računarskih tehnologija i komunikacija. U savremeno opremljenim kabinetima predavači će na interesantan i inovativan način prenositi znanje učesnicima seminara.

“IT Open Days” je namenjen učenicima čije interesovanje prevazilazi okvire nastavnih planova i programa. Pored predavanja, za učesnike seminara biće organizovano više okruglih stolova koji će se baviti razvojem i unapređenjem informatičkog društva u Srbiji.

Prijave se podnose na zvaničnoj prezentaciji seminara www.itopendays.com. Učešće za odabrane učesnike biće besplatno, a svim srednjoškolcima iz unutrašnjosti biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja skupa.

Podršku skupu pružili su: Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, Opština Šid, Kancelarija za mlade opštine Šid, Microsoft Srbija, Oracle Academy, Cisco Systems, MikroElektronika.

Leave a Reply