Događaji

Još jedna besplatna klinika Server Virtualization

Zbog velikog interesovanja za besplatno predavanje na temu Implementing in Microsoft Server Virtualization koje je održano 31. maja, organizovano je još jedno predavanje u školi kompjutera “Smart”. U petak 8. juna u 9:30h, predavač Božidar Radosavljević – Microsoft Certified Trainer, MCITP Enterprise Administrator, će kroz dvočasovno predavanje predstaviti prednosti virtualnog okruženja, preduslove za virtualizaciju, šta su virtualne mašine, a šta virtualni diskovi…

Biće predstavljen i detaljan uvid u gradivo MCP kursa 10215A Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization, koji pokriva oblasti konfiguracije HyperV Servera, njegovih mogućnosti i prednosti u doprinosu boljem funkcionisanju infrastrukture.

Upravo ovaj kurs je neophodan za sticanje MCTS Windows Server 2008 R2, Server Virtualization sertifikacije. Kurs će se održati od 18. do 29. juna u Smart-u u večernjem terminu od 19:30 do 22:45h. Ovom prilikom možete iskoristiti i aktuelni popust od 40% odnosno uštedu od 180€ za prijave za ovaj kurs do 11. juna.

Prijavite se na besplatno predavanje ili potražite više informacija na email: [email protected] ili telefon: 021/47-28-200.

Leave a Reply