Događaji

JUPITER – najznačajnija domaća konferencija o visokim tehnologijama

Na ovogodišnjem 35-tom JUPITER-u, najznačajnijoj domaćoj konferenciji visokih tehnologija u industriji, 17. i 18. juna na Mašinskom fakultetu u Beogradu, ICM Electronics, lider razvoja robotizacije i automatizacije industrije u Srbiji, održaćeće dva predavanja.

Prvog dana, 17. juna, u okviru bloka Primeri dobre praske u Srbiji dr Dragan Mićić predstaviće: Viziju poslovnog rasta ICM kompanije u oblasti visokih tehnologija. Drugog dana Konferencije 18. juna, inženjeri ICM Electronicsa, u okviru bloka Tehnološki provajderi, održaće predavanje: Laserski senzori i sistemi adaptivnog robotskog zavarivanja.

Jupiter konferencija, koju četiri decenije organiziuje Centar za nove tehnologije beogradskog Mašinskog fakulteta, jedinstvena je po tome što okuplja kompanije iz domaće industrije sa fokusom na primenu i razvoj novih proizvodnih tehnologija i podizanja efikasnosti i konkuretnosti. Konferencija okuplja najznačajnije stručnjake i istraživače iz industrije, industrijskih udruženja, instituta i univerziteta koji u radnoj atmosferi rešavaju probleme proizvodnih tehnologija, automatizacije industrijskih procesa i integrisanog upravljanja proizvodnih procesima.

Leave a Reply