Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?
Događaji

Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

Šta su crowdfunding i crowdsourcing? Koje troškove zahteva razvoj jedne kompjuterske igre? Kako viralnost utiče na uspeh igrice? Kako uopšte kreirati igricu, koji su alati neophodni za to? Šta je Game engine, real time rendering, kako importovati modele u 3D gaming engine?

Verovatno je mnogima nezamislivo, ali igrica kao što je Flappy Bird zarađuje čak 50.000 $ na dan. Ovo je dokaz zašto u ovoj industriji sve više ljudi pokušava da oproba svoju kreativnost, talenat i znanje.

Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?

Ovo su neke od tema o kojima će pričati Nemanja Krstić i Vladimir Perić na besplatnom seminaru − Kako pokrenuti biznis sa kompjuterskim igrama?, koji u subotu, 21. marta od 11 do 13 časova, u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere .

Nemanja Krstić radi kao Senior iOS Developer u Comtradeu, koosnivač je Endtimes studija i bavi se razvojem igrica, društvenim igrama i učenjem. Vladimir Perić je CEO i Founder u Endtimes studiju. Aktivno se usavršava u oblasti razvoja igara za veb i mobilne platforme, kao i za PC računare. Trenutno je Project Leader na projektima Plugged i Primordials.
Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy.
Tokom seminara će biti aktivna rasprava i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Leave a Reply