webbiz
Događaji

Kikinda WebBiz forum 2013.

“Lokalna samouprava i značaj društvenih mreža” ,”Twitter u poslovne svrhe”,”Građenje reputacije na društvenim mrežama” samo su neke od tema regionalnog skupa po nazivom Kikinda WebBiz Forum, koji će, u organizaciji Opštine Kikinda, biti održan 20. i 21. jula

webbiz

Osim iz Srbije, svoje učešće su potvrdili predavači iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore: Sandra Kravitz Simonović (Slovenija), Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina), Itana Prljević (Crna Gora), Petar Vojnović, Aleksandar Grubeša, Denis Kolundžija, Ivan Ćosić, Ivan Minić, Vladimir Stanković, Miloje Sekulić iz Srbije.

Cilj Foruma je da se na jednom mestu okupe i razmene iskustva predstavnici lokalnih samouprava, kompanija, medija, kao i stručnjaci iz oblasti marketinga , odnosa sa javnošću iz Srbije i regiona, koji su prepoznali značaj društvenih mreža, pre svega Twittera i Facebooka, i aktivno ga koriste u svom radu. Važno je da naša opština uspostavi komunikaciju između regionalne zajednice korisnika društvenih mreža, kao i dijalog između online i offline medija.

#KiWebBiz je pionirski projekat u organizaciji jedne lokalne samouprave u Srbiji.

Leave a Reply