Događaji

Kompanija MFC na DMS EXPO 2010

Na nedavno održanom sajmu u Štutgartu – DMS EXPO 2010, učestvovalo je 11 srpskih kompanija, među kojima je jedan od izlagača bio i MFC. Učešće naših kompanija doprinelo je promovisanju naše zemlje i srpskih ICT potencijala na globalnom tržištu, i ukazalo na činjenicu da posedujemo IT resurse sa kojima možemo ravnopravno da konkurišemo kompanijama iz Nemačke, Francuske, SAD i drugih zemalja.

Predstavnici MFC-a uspostavili su poslovne kontakte sa potencijalnim partnerima iz Nemačke i ostalih zemalja, a naročito interesovanje za naš proizvod Spider.Net pokazali su učesnici iz Afrike i Indije. Sajam DMS EXPO 2010 obišlo je oko 10.000 posetilaca, koji su, pored ostalog, imali mogućnost da kroz izložbe, tribine, predavanja i prezentacije savremenih informatičkih rešenja kroz primere iz prakse, dođu do korisnih informacija koje bi im omogućile bolje funkcionisanje u uslovima savremenog poslovanja.

Ovogodišnji sajam DMS EXPO 2010 posebno je značajan, jer je na jednom mestu povezao digitalne informacije i upravljanje dokumentima sa IT biznisom. Glavna atrakcija na DMS EXPO 2010, kao vodećeg evropskog sajma digitalnih informacija i upravljanja dokumentima, bili su tehnički forumi na kojima je održano više od 100 prezentacija sa aktuelnim temama iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Posebno interesovanje posetilaca DMS EXPO 2010 bilo je za poslovnim rešenjima za upravljanje dokumentima.

Leave a Reply