Događaji

Kompanija SAP najavila sedmi SAP World Tour pod sloganom “RUN BETTER”

Kompanija SAP najavila je danas konferenciju SAP World Tour. Korisnici SAP rešenja kao i ostali posetioci imaće priliku da čuju veoma zanimljiva i korisna predavanja. Profesor dr Dragan Đuričin će govoriti o ekonomskoj situaciji u Srbiji i svetu i očekivanjima u narednom periodu.

Posebno zanimljiva izlaganja biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, kompanije NIS i Peštan, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da rade efikasnije odnosno, da smanje troškove, povećaju produktivnost i poboljšaju operativne performanse. Takođe, biće predstavljeni novi proizvodi i napredna poslovna rešenja kompanije SAP kao i trendovi do 2015. godine.

Konferencija pod sloganom „Run Better“ biće održana 5. oktobra u Pozorištu na Terazijama. Posvećena je sistematizaciji znanja i iskustva, uz najave trendova i korisnih ekspertskih saveta i rešenja za buduće poslovanje kompanija i njihov stabilan i održiv razvoj. Učesnici događaja su najveći ekonomski stručnjaci, predstavnici menadžmenta korisnika, SAP eksperti i naravno predstavnici medija. Konferencija „Run Better“ je najznačajniji poslovni godišnji događaj za sve korisnike SAP rešenja kao i za zajednicu u okviru koje kompanija SAP posluje.

Leave a Reply