Događaji

Kompanija Siemens se prikljucila akciji Sat za našu planetu

Kompanija Siemens d.o.o. Beograd i ove godine priključiće se akciji „Sat za našu planetu“.

Tim povodom, tradicionalno, u subotu, 29. marta u 20.30 sati na sat vremena ugasiće se neonske reklame i spoljnje osvetljenje na Simensovoj zgradi na Novom Beogradu, čime će Simens još jednom pokazati da je društveno odgovorna kompanija i da aktivno učestvuje u očuvanju i zaštiti životne sredine.

Inicijativu za učešće u ovoj globalnoj akciji podržaće i zaposleni u kompaniji Siemens, kako bi zajednički pružili doprinos podizanju svesti o potrebi zaštite životne sredine i očuvanju prirode.

siemens

Kompanija Siemens predstavlja kompaniju sa visoko razvijenom svešću o aktuelnim ekološkim problemima, a njen ekološki portfolio sastoji se od proizvoda i rešenja koji doprinose uštedi energije, sistema i komponenti za obnovljive vidove energije i tehnologije za zaštitu životne sredine.

 

Akcija „Sat za našu planetu“ uspešno se realizuje u svetu osam, a u Srbiji šest godina. Cilj akcije Svetskog fonda za prirodu je podizanje svesti o klimatskim promenama i posledicama usled velike potrošnje prirodnih resursa, kao i slanje snažne poruke da je moguće nešto preduzeti za ublažavanje klimatskih promena, kao i da je moguće promeniti svoje svakodnevne navike za dobrobit planete i samih nas koji na njoj živimo.

Leave a Reply