Događaji

Kompaniji TeleGroup dodeljena prestižna nagrada “Beogradski pobednik”

Na tradicionalnoj manifestaciji Privredne komore Beograda prošle nedelje je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kompaniji TeleGroup dodeljena prestižna nagrada “Beogradski pobednik” kao jednom od najuspešnijih preduzeća u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija. U ime TeleGroupa Beograd, nagradu je primio Milomir Gligorijević, predsednik kompanije.

Nakon uručenja ove prestižne nagrade, Milomir Gligorijević je istakao da su značajni rezultati proizvod stalnog prilagođavanja tržišnim potrebama i ulaganja u najsavremenije tehnologije i stalnu edukaciju kadra, zbog čega je TeleGroup i prepoznat kao jedan od lidera na regionalnom ICT tržištu. Naglasio je da „Beogradski pobednik“ predstavlja nagradu za sve zaposlene u toj kompaniji koji su je svojim zalaganjem i radom zaista zaslužili.

-Sve u kompaniji TeleGroup raduje činjenica da je ova nagrada dokaz kontinualno uspešnog poslovanja i razvoja, jer je usledila nakon priznanja BLIC „Preduzetnik 2007“ gde smo se našli među prvih deset najuspešnijih preduzeća i „Uspešni preduzetnici i menadžeri Srbije – prvih 100“ za 2006. godinu – rekao je Gligorijević.

Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, naglasio je da Komora već više od 25 godina nagrađuje uspešna preduzeća i pojedince i da je do sada ovo priznanje dobilo više od 150 privrednika i kompanija.

Pored nagrade Privredne komore Beograd „Beogradski pobednik” za značajne privredne rezultate postignute u 2008. godini koja je ove godine dodeljena kompanijama Centroproizvod, Telenor, Saga, Klas, TeleGroup, Stepanović & Šipka, Bugati i Van Co group., godišnja nagrada za „Poslovnu ženu godine” uručena je Borki Vučić, predsednici Upravnog odbora Fonda za doškolovavanje mladih poljoprivrednika.
Za „Poslovnog čoveka godine” proglašen je Stevan Nikčević, generalni direktor J.P. “Jugoimport-SDPR”. Plakete za lični doprinos i unapređenje poslovanja delatnosti kojoj pripadaju ove godine dobili su Božen Žumbor, vlasnica i direktor kompanije “Božen Cosmetics” i Prim. dr Slobodan Ivanović, osnivač i vlasnik klinike “Anlave”.

Leave a Reply