Događaji · PC računari

Kompletan Canon portfolio za profesionalnu štampu na ovogodišnjem sajmu IPEX

Canon koordinate na međunarodnom tehnološkom sajmu štampe, izdavaštva i medija IPEX od 18. do 25. maja 2010. godine u Velikoj Britaniji: Nacionalni sajamski centar u Birmigemu, Hala 10, štand CDEF270

Kompanija Canon dokazuje svoju posvećenost profesionalnoj štampi, ovogodišnjim, do sada najvećim prisustvom na Ipex sajmu i prikazaće kompletan portfolio za profesionalnu štampu na izložbenom prostoru od skoro 2000 m2.

Canon-ov štand na Ipex-u biće jasno podeljen na zone koje reflektuju proizvodne izazove sa kojima se susreću Canon-ovi korisnici profesionalne štampe u domenu grafičke umetnosti i korporativnih odeljenja za reprografiku. Na sajmu će biti prikazan sveobuhvatan portfolio Canon rešenja za profesionalnu štampu.

Ovo će obuhvatati nekoliko imagePRESS kolor i monohromatskih uređaja, od kojih će većina obavljati poslove korisnika na licu mesta i to preko softvera Helix Production Workflow. Nova serija uređaja za produkciju malih obima imageRUNNER ADVANCE PRO će takođe biti prikazana evropskoj publici po prvi put, nudeći novim digitalnim štamparima pristupačno i skalibalno rešenje kao ulaznicu za koristi digitalne produkcije. Komercijalni štampari i CRD odeljenja koja žele da iskoriste poslovni potencijal štampe velikih formata kao što su grafike i signalizacije, videće izbor Canon imagePROGRAF štampača, koja nudi foto kvalitet i optimalnu produktivnost.

Svi uređaji biće povezani i priključeni na realnu proizvodnju, usluge i podršku što će dati posetiocima potpun uvid u to kako Canon reaguje na originalne tehničke i produkcijske izazove koji su svakodnevno činjenično stanje u okruženju profesionalne štampe. Tu će posetioci moći da saznaju više o Canon-ovim paketima usluga i podrške koji su najbolji u svojoj klasi i inicijativama kao što je „Advanced Operator Maintenance“, napredno održavanje preko operatera koje je projektovano za optimizaciju vremena nesmetane funkcionalnosti uređaja i profitabilnosti u današnjoj štamparskoj „just-in-time“ industriji.

Canon „Put do profita“ je ključna karakteristika štanda na Ipex-u. Posetioci će biti vođeni fizički i vizuelno kroz lanac vrednosti digitalne štampe prema uslugama i primenama koje će im pomoći da se diferenciraju od konkurencije i izbegnu zamku štamparske „robne zamke“.

Canon će posetiocima sajta takođe ponuditi struktuiranu poslovnu podršku i savete kroz raspored kratkih „Essential Business Builder“ radionica. Konsultanti za program građenja osnovnog poslovanja biće dostupni na štandovima tokom čitavog sajma kako bi pomogli štamparima sa posebnim upitima ili im objasnili kako im određena rešenja mogu pomoći da postignu svoje poslovne ciljeve.

Prvi poziv za štampare koji su zainteresovani za posetu Canon štanda na Ipex sajmu je Canon Ipex mikrosajt na adresi: www.canon-europe.com/ipex. Štampari mogu da se registruju na toj lokaciji i dobiće niz personalizovanih materijala kako bi se maksimizovala vrednost za njih na Canon-ovom štandu.

„Četiri godine od Ipex sajma 2006. godine, bile su period ogromnih promena za Canon i naše korisnike profesionalne štampe“, komentariše Dejvid Presket, direktor Sektora za profesionalnu štampu kompanije Canon Europe. „Na poslednjem Ipex-u lansirali smo imagePRESS seriju, koja je obeležila pravi debi Canon-a kao ozbiljnog kandidata na tržištu kolor produkcije. Od tada, konstantno smo radili na razvoju vrhunskih profesionalnih tehnologija za štampu, rešenja i alata za razvoj poslovanja, koji su svi projektovani da pomognu profesionalnim štamparima da razviju svoje poslovanje i postignu bolje margine stvaranjem novih usluga dodate vrednosti.“

Presket nastavlja: „Paralelno sa našim brzim napretkom u štampi, tržište je u velikoj meri iskusilo krizu poverenja, pojačanu ekonomskim uslovima bez presedana i smanjenjem kredita, a pogoršanu društvenim trendovima i promenama u potrošačkom i poslovnom ponašanju.“

„Ali sada osećamo obnovljeni optimizam i štamparima je jasnije nego ikada sa njihov dugoročni uspeh zavisi od njihove sposobnosti da sprovedu pozitivne promene za sebe. Ipex daje Canon-u savršenu priliku da pomogne štamparima da uđu u nove oblasti poslovanja o kojima možda nisu nikada ranije razmišljali.“

Leave a Reply