Događaji · Razvoj aplikacija

Konferencija Coding Serbia u Novom Sadu

Druga međunarodna konferencija posvećena razvoju softverske industrije Coding Serbia održaće se u četvrtak i petak, 9. i 10. oktobra 2014. godine, u novosadskom Poslovnom centru NIS. Eipix Entertainment, novosadska IT kompanija koja se bavi razvojem video igara, jedan je od glavnih sponzora ove internacionalne konferencije.

Eipix će za Coding Serbia kreirati upečatljivu Entertainment Zone gde će visokostručni predavači iz branše, ali i publika, u neformalnoj atmosferi moći da se upoznaju sa kompanijom, njenim ubrzanim razvojem i vrednostima koje promoviše. U zoni za odmor i razonodu posetiocima će biti na raspolaganju konzolne i klasične stone igre. Osim toga, posetioci će igrati „Eipixove“ HOPA (hidden object puzzle adventure) igre koje se zahvaljujući ekskluzivnoj saradnji sa američkom kompanijom „Big Fish Games“, globalnim liderom na tržištu casual igara, igraju u čitavom svetu.

hopa igrice

Konferencija će ugostiti više stotina eksperata, uspešnih razvojnih timova iz čitavog regiona, koji će kroz brojna predavanja, diskusije i interaktivne radionice predstaviti svoje zaključke, pokušati da prenesu svoja (sa)znanja i doprinesu razvoju softverskog inženjeringa.

Detaljnije informacije o predavačima i satnicu konferencije „Coding Serbia“ možete pronaći na sajtu: http://codingserbia.com/

Leave a Reply