Događaji

Konferencija Corporate Communication Experience počinje sutra

Konferencija „The Corporate Communication Experience“ održaće se prvi put u Srbiji i regionu 31. marta i 1. aprila u hotelu Hyatt Regency u Beogradu i okupiti svetske komunikacijske stručnjake iz kompanija kao što su Sony, Yahoo!, BBC, Ebay, CITI, Gazprom, BAE System. U prostorijama agencije McCann Erickson Public Relations konferenciju su danas najavili neki od predavača: Elizabeth Musmanno, bivša direktorka za globalni marketing i komunikacije Vere Wang i Dior Couture, Donald Steel, glavni savetnik za komunikacije, BBC i Sietse Baker, menadžer komunikacije takmičenja Evrovizija.

„Koliko sam imala priliku da čujem, a i da vidim ovih dana, Srbija prati modne trendove i obiluje brojnim modnim manifestacijama. Zadovoljstvo mi je što imam priliku da ljubiteljima mode i komunikacije u Srbiji prenesem kako su ove oblasti nerazdvojene i kako najbolje funkcionišu zajedno“, izjavila je Elizabeth Musmanno, koja će večeras biti specijalni gost manifestacije Fashion Week, koju tradicionalno organizuje modni studio Click.

Konferenciju „The Corporate Communication Experience“ organizuje P. Agency s ciljem da unapredi regionalnu praksu u bavljenju komunikacijama. Pored ljudi koji su na različite načine uticali na savremene trendove komunikacije i osmišljavali strategije odnosa s javnošću najvećih svetskih kompanija, učesnicima konferencije The Corporate Communication Experience, iskustva u poslovanju svojih kompanija preneće i stručnjaci iz regiona iz kompanija Telenor Srbija i Delta Holding, ali i medijskih kuća Attica media i Color press group. Predstavnici profesionalnih udruženja za odnose s javnošću Srbije, Hrvatske i Slovenije (DSOJ, HUOJ, PRSS), predstaviće trenutno stanje profesije u Srbiji i regionu i uporediti svoja iskustva sa svetskom praksom.

Gosti će imati prilike da čuju kako korporativne komunikacije jačaju brend Sony, kako društvene mreže menjaju svet komunikacije, a kako unapređuju poslovanje kompanije Yahoo. Collen Harris, nekadašnji sekretar za medije prinčeva Čarlsa, Vilijema i Harija će podeliti dragocena iskustva u vezi sa upravljanjem reputacijom, dok će stručnjaci iz kompanije Ebay govoriti o značaju interne komunikacije i snažnijem uključivanju zaposlenih kao ambasadora svojih preduzeća.

„The Corporate Communication Experience“ podržali su: Zlatni sponzor – kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, ekskluzivni medijski prijatelj projekta – dnevne novine Press. Medijski prijatelji projekta: Delta Holding, Telenor Srbija, Taboo, regionalni MTV, Attica media, Color press group, TV Studio B, TV Avala, Yellow cab, na dlanu.com, Radio 3, City, Studio Click i Fashion Week.

Leave a Reply