etrgovina-2013
Događaji · E-servisi

Konferencija E-trgovina 2013. – najava programa

U saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija kao pokroviteljem konferencije priprema se deo programa koji će biti posvećen odgovorima na aktuelna pitanja na koja u svakodnevnoj praksi nailaze privrednici koji imaju ili planiraju da otvore Internet prodavnice.

Konferencija E-trgovina 2013.  Najava programa – U saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija kao pokroviteljem konferencije priprema se deo programa koji će biti posvećen odgovorima na aktuelna pitanja na koja u svakodnevnoj praksi nailaze privrednici koji imaju ili planiraju da otvore Internet prodavnice.

etrgovina-2013

 

Biće reči o:

1) Zakonskoj regulativi, dosadašnjim promenama zakona i planiranim daljim izmenama u cilju poboljšanja ambijenta za elektronsko poslovanje i elektronsku trgovinu u Srbiji.

2) Carini, carinskim propisima i pojednostavljenim procedurama bitnim za izvoz robe sa aspekta internet trgovaca

3) E-dokumentu i e-potpisu, u cilju objašnjenja gde više nije neophodan pečat i potpis i koji su dalji planovi u upotrebi e-potpisa za pravna lica.

4) Unapređenju poslovanja u vidu e-servisa koji su u ovom trenutku raspoloživi pravnim licima, i njihovom daljem uvođenju.

Molimo Vas da ukoliko se u svakodnevnom poslovanju iz oblasti e-trgovine susrećete sa problemima i imate pitanja u vezi ovih tema, uzmete učešće i postavite ih pre početka konferencije kako bi na što veći broj pitanja bio dat odgovor u toku programa konferencije.
Pitanja možete postaviti koristeći formular na sajtu konferencije:

http://www.etrgovina.org/latest/e-trgovina2013-postavite-pitanje/

Trinaesta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2013, najveći domaći skup u ovoj oblasti, održava se tradicionalno na Paliću od 24.04. do 26.04.2013.godine. Posvećena je popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji.

Leave a Reply