mds
Događaji

Konferencija [email protected] 2013 donosi novo znanje iz oblasti računarskih mreža

MDS Informatički inženjering, jedna od vodećih IT kompanija iz oblasti računarskog inženjeringa u Srbiji, uz podršku globalnog lidera kompanije Cisco, predstaviće 04. aprila na konferenciji [email protected] 2013, nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inženjeringa, za 300 učesnika iz  Srbije i Crne Gore.

mds

“Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo konferenciju koju organizujemo zajedno sa našim značajnim partnerom, kompanijom Cisco. MDS je prvi partner kompanije Cisco na teritoriji Srbije i Crne Gore sa najdužim iskustvom i najvećom bazom implementiranih Cisco rešenja,” izjavio je g. Miroljub Jovović, generalni direktor kompanije MDS informatički inženjering. “Verujemo da će nova znanja i iskustva koja budemo podelili sa našim poslovnim partnerima, doprineti boljem razumevanju budućih trendova u oblasti računarskih mreža, kako bi zajedničkim snagama razvili nove projekte, proširili obim svojih usluga prema krajnjim korisnicima a istovremeno smanjili troškove i ostvarili veće prihode u svom poslovanju”

 

Na ovogodišnjoj [email protected] 2013 konferenciji, pored kompanija MDS i Cisco, u uvodnom delu koferencije učesnicima će se obratiti g. Milan Simić, Izvršni direktor za IT podršku i integrisane ICT usluge Telekoma Srbije, koji će održati prezentaciju na temu evolucije mrežne infrastrukture data centra Telekoma Srbije.

Leave a Reply