Događaji

Konferencija “The Future, Now!”

Ovogodišnja regionalna konferencija New Media Summit – Digital Agenda, pod sloganom THE FUTURE , NOW!, u organizaciji ABC Srbija i uz podršku Uprave za Digitalnu agendu Republike Srbije, održaće se 28. septembra u hotelu Continental u Beogradu.

Ovogodišnji samit posvećen je digitalizaciji i mogućnostima koje u poslovanju nude „novi mediji,“ sa ciljem promocije i podrške globalnom korišćenju informacionih tehnologija, a posebno u industriji medija i marketinga.

Pored razmene iskustava vezanih za „digitalnu“ situaciju u regionu, učesnici će biti u mogućnosti da čuju izlaganja i uspostave direktne kontakte sa nekima od najuticajnih stručnjaka i predstavnika zvaničnih institucija iz Evropske unije, SAD i Kanade.

Samitu će prisustvovati više stotina rukovodilaca medijskih i IT kuća, marketinških i medijskih agencija i kompanija-oglašivača iz regiona. Neki od keynote govornika su: Jasna Matić, državna sekretarka za Digitalnu agendu, Steve Herrmann, glavni urednik BBC Online News, Dr. Vasile Baltac, predsednik Komiteta evropskih profesionalnih informatičkih udruženja (CEPIS), Filip Pieczynski, potpredsednik Gemius, predstavnik Evropske komisije za digitalnu agendu i drugi.

ABC Srbija želi da ovim putem pozove domaće stručnjake i eksperte iz oblasti digitalnih medija, da nam se jave sa svojim idejama i pogledima, a najzanimljiviji prilozi će biti uvršćeni u jedan od panela.

Online prijavu za učešće na samitu možete da popunite ovde.

Leave a Reply