Događaji

Konferencija Web::Strategije 5.0

U sredu 17.06.2009. kongresni centar Hypo EXPO XXI (Zagreb) ugostiće edukativnu konferenciju o web poslovanju za početnike i one koji postojeće poslovanje tek trebaju da prilagode recesiji.

Planirani broj kotizacija, za Web::Strategiju 5.0 – Antirecesijski vodič kroz web poslovanje je rasprodat. To se dogodilo i na prethodnim Web::Strategijama, a ovoga puta su organizatori odlučili da nepotvrđene prijave za konferenciju ponovno stave u prodaju. Iskoristite ovu priliku i u zadnji tren se prijavite na konferenciju (i potvrdite prijavu!) na kojoj predaju iskusni profesionalci u poslovanju na internetu.

Ovu konferenciju za e-poslovanje otvoriće predstavnik Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, a na konferenciji učesnike očekuje dodela Zlatnih nagrada Web::Strategije u kategoriji Zlatno web poslovanje, zatim niz stručnih i edukativnih predavanja, osiguran ručak i pića u toku konferencije, panel rasprava sa višegodišnjim profesionalcima za web poslovanje, zabavna igra iznenađenja na kraju, te neformalni deo nakon konferencije.

Ako ste propustili prethodnu Web::Strategiju – veliku konferenciju o web marketingu, ne propustite i ovu koja će vam preneti znanje kako da vaše web poslovanje pripremite za trenutnu i dolazeću ekonomsku situaciju.

Leave a Reply