Događaji

Konica Minolta SE – domaćin sajma Grafima 2010

Na 32. međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, od 29.9. do 02.10.2010., domaćin Sajma biće kompanija Konica Minolta SE.

Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije – Grafima je centar okupljanja svih stručnjaka čija je delatnost vezana za grafičku proizvodnju i vodeća sajamska priredba ove vrste u regionu.

Ovogodišnji sajam-Grafima 2010 biće održan od 29.9. do 02.10. Domaćin Sajma je kompanija Konica Minolta SE, koja će svečano otvoriti manifestaciju.

Konica Minolta je jedan od vodećih svetskih proizvođača štamparskih uređaja i jedan od retkih brendova koji samostalno i u potpunosti izrađuje ceo finalni proizvod, počevši od “srca” samih mašina, preko dodatne opreme, pa sve do tonera kao potrošnog materijala. Toneri su specijalno poznati po tome što su unikatni proizvod koji obezbeđuje najnižu moguću cenu otiska, a po svom koloritu daje izlazni dokument po izgledu najpribližnije moguće offset štampi.

Grafima 2010 je prava prilika da se svi koji se profesionalno bave digitalnom štampom upoznaju sa novim tehnologijama i mogućnostima koje Konica Minolte pruža.

Ekskluzivno na Sajmu, Konica Minolta će predstaviti svoj najnoviji uređaj za produkcionu digitalnu štampu u koloru, u koji su integrisana sva najnovija i najkvalitetnija rešenja iz ove oblasti, a koji do sada nije predstavljen nigde u regionu.

Leave a Reply