Događaji

“Konsultantska kuća” projekat organizacije AIESEC

Konsultantska kuća” je projekat organizacije AIESEC koji se ove godine organizuje šesti put. Cilj projekta je da studentima pruži priliku da se oprobaju u rešavanju izazova i rizika sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa sa javnošću. Studentima se nudi mogućnost da osmišljavaju inicijative i ideje koje direktno utiču na razvoj jedne kompanije.

Projekat se sastoji iz tri studije slučaja, svaka u trajanju od 6 nedelja. Realizacija prve studije slučaja u nekoj od pomenutih oblasti, biće 20. maja, i održaće se isključivo za studente iz Srbije. Druga realizacija počinje 1. juna, a  treća 1. jula, i u njima će učestvovati studenti iz Srbije i studenti iz inostranstva.

aisec-ns

Ralizacija projekta počinje 20. maja. Ideja projekta je da domaći studenti zajedno sa inostranim volonterima rade na kreiranju marketing strategija, definisanju trenutnih problema kao i predlaganju inovativnih rešenja za probleme preduzeća u kojima budu volonterski radili. Radeći u internacionalnom timu, studenti koji se prijave za učešće na projektu “Konsultatnska kuća” imaće priliku da usavrše znanje engleskog jezika, upoznaju novu kulturu, steknu liderske sposobnosti i prošire mrežu kontakata.

Pozivaju se studenti koji žele da prošire svoja znanja da rade na praktičnom slučaju rešavanja problema u oblasti marketinga, menadžmenta i odnosa s javnošću, da se prijave za učešće na ovom projektu. Prijavu možete popuniti na ovom linku: PRIJAVA, a rok za prijavljivanje traje do 27.maja.

Leave a Reply