KreativnaSkola_Baner
Događaji

Kreativna škola – Nagrade za najbolje inovacije u nastavi

Svečana ceremonija zatvaranja konkursa Kreativna škola 2012/2013 i dodela nagrada autorima najuspešnijih radova koji uvode inovaciju u nastavu održaće se u četvrtak 13. juna 2013. u prostorijama kompanije Microsoft. Kroz ovakve aktivnosti, nastavnici u Srbiji se stimulišu da unapređuju nastavu i svoja iskustva u procesu inovacije podele sa svojim kolegama.

KreativnaSkola_Baner

Tim povodom vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 13.  juna 2013. godine od 12 časova. Adresa: Microsoft, Španskih boraca 3/III, 11070 Novi Beograd (Blue centar)

 

Tokom svečane dodele nagrada, prisutnima će se obratiti:

  • ·         Dr Radivoje Mitrović, Državni sekretar u Minisarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije
  • ·         Dr. Šćepan Ušćumlić, direktor zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja
  • ·         Jugoslav Pirić, generalni direktor kompanije Microsoft u Srbiji

Nagrade za inovacije u ovoj školskoj godini dobili su nastavnici iz Knjaževca, Krupnja, Kragujevca, Niške Banje, Niša, Beograda, Zemuna, Vranja i Bačke Palanke, sa radovima koji na nov i svež način pristupaju obradi klasičnog gradiva, ali u gradivo ubacuju i nove sadržaje važne za život naših učenika. Samo neke od inovacija posvećene su izboru zanimanja i karijernom vođenju, očuvanju životne sredine i ulozi učenika u njemu, kao i sećanju na holokaust i dr.

Leave a Reply