Događaji

Laptopcentar sponzor FK Partizan

Kompanija Laptopcentar potpisala je ugovor o sponzorstvu sa fudbalskim klubom Partizan. Ovim ugovorom Laptopcentar će se naći u krugu drugih uspešnih kompanija koje su već deo crnobele porodice. Ugovor je potpisan na 9 meseci.

Nakon regionalnog širenja maloprodajnih radnji specijalizovanih za prodaju notebook računara, kompanija Laptopcentar nastavlja širenje ulaganjem u sport. Kroz slogan „You must believe in the future!” Laptopcentar donosi rešenja za budućnost i svim svojim sadašnjim i budućim korisnicima nudi visoko kvalitetnu uslugu i veliki izbor proizvoda. Saradnja sa FK Partizan deo je te budućnosti i pokazatelj da su IT industrija i sport nerazdvojini.

„Potpisivanje ugovora sa Partizanom je veliki korak za kompaniju Laptopcentar i veliki projekat razvoja u koji želimo da ulažemo i sledeće sezone“, rekao je Stevica Kujundžić generalni direktor kompanije Laptopcentar. „Neosporan kvalitet, veliki broj pristalica i izuzetan uspeh koje FK Partizan postiže iz godine u godinu, podstrek su za nas da i mi nastavimo naše širenje istim tempom.“

Dolaskom u Laptopcentar možete kupiti najaktuelnije modele svetskih brendova po atraktivnim cenama. Kao specijalna ponuda povodom potpisivanja ugovora, možete kupiti MSI VR630X-245EU za samo 34.999,00 dinara.

Leave a Reply