Događaji

M SAN Grupa nagrađena na svetskoj konferenciji Microsoftovih partnera

Na svetskoj konferenciji Microsoftovih partnera za Srednju i istočnu Evropu (Worldwide Partner Conference) koja se održala od 13. do 15. jula u New Orleansu, najveća regionalna IT kompanija M SAN Grupa primila je nagradu partnera godine za regiju srednje i istočne Evrope.

Nagrada se dodjeljuje za visok kvalitet proizvoda i usluga te inovaciju, unapređenje usluga, odnos sa korisnicima i strategiju poslovnog rasta. Nagrade su dodeljene u 44 kategorije, a pobednici su 33 najbolje kompanije u regionalnoj IT industriji Srednje i istočne Evrope. M SAN Grupa dobitnik je nagrade System Building Partner of the Year u kategoriji OEM Hardware Solutions.

„Proglašenje za najboljeg Microsoft partnera izuzetno nas raduje i u skladu  je sa našim planovima za pozicioniranje kao značajnog regionalnog Microsoft partnera. Naš tim stručnjaka spreman je da se nosi sa svim složenim zahtevima tržišta te se nadamo da ćemo i buduće nositi epitet partnera od poverenja. Veoma smo zahvalni svim partnerima sa kojima smo sarađivali na projektima i koji su nam dali svoje poverenje. Zahvaljujemo i Microsoftu Hrvatska na pruženoj podršci u svim aktivnostima. Dobijena nagrada za nas znači veliko priznanje za partnerstvo i jasnu viziju saradnje između M SAN Grupe, Microsoft partnera u Hrvatskoj i regionu, te Microsofta“, naglasila je Emina Bašić voditeljica grupe softver proizvoda M SAN Grupe.

Osnovni kriterijum dodele nagrada bio je kontinuirano korišćenje Microsoftovih tehnologija za rešenja korisničkih potreba. Ove vredna međunarodne priznanja potvrda su kvalitet rada M-SAN Grupe, te značajnog doprinosa razvoju lokalnog IT tržišta.

Leave a Reply