Događaji

MDS na Cisco Expo 2010

Početkom decembra 2010. godine u hotelu HYATT Regency u Beogradu, održala se deseta po redu Cisco Expo konferencija u Srbiji. Ova prestižna konferencija je u deceniji koja je za nama zasluženo stekla reputaciju vodećeg biznis i tehničkog događaja za profesionalce iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji i Crnoj Gori.

Na otvaranju ovogodišnjeg skupa Cisco Expo, izvršni direktor lokalne kompanije Cisco Systems, Goran Obradović, posle svog uvodog izlaganja načinio je lep gest, uručio je zahvalnice pojedincima i institucijama za njihovu dugogodišnju saradnju i vernost koju su pokazali prema kompaniji na čijem je čelu.

Podsetivši auditorijum da su sve ove godine s njima bili i ostali brojni poslovni partneri, distributeri i ustanove, kao i mnoštvo korisnika, najpre je na dodelu pozvala “jednog partnera koji je sa nama od samog početka, mada je tačnije ako kažem da su oni bili tu i pre nas”. Taj partner je MDS informatički inženjering iz Beograda “s kojim smo vredno radili sve ove godine i s kojim smo, uz neizbežne povremene padove i uspone, uvek uspeli da se dogovorimo. Posebno smo im zahvalni što se po njima Cisco ovde prepoznaje kao brend koji znači kvalitet”.
Zahvalnicu je u ime kompanije primio njen direktor i osnivač, Miroljub Jovović uz poruku: ,,počeli smo zajedno, radimo zajedno i idemo dalje zajedno!

Leave a Reply