Događaji · Foto

Međunarodni foto konkurs SNAPSHOT: EUROPE

One Sky Photo Quilt:  October 1, 2005Skupština evropskih regiona sa sedištem u Strazburu u saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost Republike Srbije poziva mlade iz Srbije, koji imaju više od 18, a manje od 30 godina da učestvuju na Međunarodnom konkursu za najbolju fotografiju “Snapshot: Europe”.

“SNAPSHOT EUROPE” – Međunarodni konkurs skupštine evropskih regiona za najbolju fotografiju biće otvoren do 31.7.2009. godine.

Agencija za energetsku efikasnost Republike Srbije poziva sve zainteresovane organizacije i društveno odgovorne medije da širenjem ove informacije obezbede visok plasman mladima iz Srbije. Mladi su ti koji razbijaju stereotipe, razmišljaju o integracijama, ekologiji, energetskoj efikasnosti i kulturnom dijalogu na evropski način, a mi iz Agencije želimo da fotografije iz Srbije otputuju u Evropu i da svojom kreativnošću dokažemo da smo već deo nje! Jedna od prvih organizacija koja nam je pružila podršku jeste Moja Srbija, koja je nedavno završila kampanju “Birajmo domaće!”. Pored podrške univerziteta, Agencija očekuje i aktivnu podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, kao i nevladinih organizacija na dobrovoljnoj osnovi.

Leave a Reply