BEST
Događaji

Međunarodni letnji BEST kursevi

Ukoliko već sada maštate o nezaboravnom letu, putovanjima, novim prijateljima i iskustvima; ukoliko volite izazove, želite da naučite nešto novo ili utvrdite gradivo o nečemu što već znate, ali iz drugačije perspektive, onda će sva vaša očekivanja ispuniti predstojeća letnja sezona međunarodnih kurseva, koju organizuje  Udruženje Studenata Tehnike Evrope – BEST.

 

Kursevi se održavaju širom Evrope, u periodu od 01.06. do 07.09. 2015. godine. Prijavljivanje je počelo 15.02. i traje do 22.03. Na svakom od ponuđenih kurseva, studentima je obezbeđen smeštaj, hrana, radionice, predavanja, ali i žurke i druženja! Jedino što plaćate sami jeste put do mesta u kojem se održava kurs. Predavanja su na engleskom jeziku, pa je ovo sjajna prilika za još jedan vid usavršavanja. Po završetku kursa, dobijate sertifikat. Pored svega toga, imate priliku da se družite i radite sa vršnjacima iz različitih evropskih zemalja, da upoznate njihovu kulturu i da na najbolji način predstavite svoju!

best

Da biste se prijavili, potrebno je da se registrujete na sajtu www.best.eu.org. Nakon toga se možete informisati o ponuđenim kursevima i izabrati najviše 3 kursa koja po vašem mišljenju imaju najzanimljiviju temu. Sledeći korak je pisanje motivacionog pisma i popunjavanje prijave, u okviru koje treba odgovoriti na par pitanja, postavljenih u vezi teme kursa. Vaša motivacija i želja da prisustvujete odabranom kursu, bilo zbog teme ili grada u kojem se održava, jedini je kriterijum za odabir učesnika. Pisanje motivacionog pisma je više nego jednostavno, a pomoć možete naći na http://best.eu.org/student/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp. Mogu se prijaviti svi studenti Univerziteta u Nišu, bez obzira na godinu studija i prosečnu ocenu.

BEST je neprofitna, apolitička studentska organizacija koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija. Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina, a naši studetni, kao i studenti Evrope, do sada su imali priliku da prošire znanja iz mnogih oblasti i obiđu preko 25 zemalja poput Španije, Portugalije, Turske, Italije, Grčke, Mađarske, Danske, Švedske, Moldavije, Estonije i mnoge druge, kao i balkanske zemlje.

Za sve dodatne informacije i pitanja o letnjoj sezoni kurseva, kao i drugim događajima i radu BEST-a, možete nam se obratiti putem mail-a:  [email protected].

Leave a Reply