Događaji

MFC Mikrokomerc na INFOFEST-u 2009

Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST i pored aktuelne ekonomske krize održan je po 16.put u Budvi, gradu domaćinu koji je i ove godine ugostio sve IT poslenike i sve one koji su došli da se upoznaju sa IT novitetima.

Inače, Festival predstavlja izvanredanu priliku za približavanje i popularizaciju ICT-a i za one koji se direktno ne bave ovim oblastima. Ovogodišnji slogan INFOFEST-a „Kriza – baš zato“, na simboličan način upućuje na zaključak da je investiranje u informacione tehnologije jedini i pravi put za izlazak iz krize i da je informatika jedna od osnovnih poluga razvoja savrmenog društva.

Zapaženo učešće na INFOFEST-u 2009 imala je i kompanija MFC Mikrokomerc, koja je već tradicionalno participira na ovom Festivalu. Kao specijalni učesnik ovogodišnjeg INFOFEST-a , MFC se IT javnosti i svim ostalim učesnicima i posetiocima predstavio prezentacijama: “Servisi Spider platforme u korist građana” i “BPM (Upravljanje poslovnim procesima)”.

Na završnoj ceremoniji zatvaranja INFOFEST-a organizatori su podelili nagrade kompanijama, koje su od strane komisije INFOFESTA-a ocenjene kao kompanije čija rešenja doprinose podizanju mesta i uloge informacionih tehnologija u savremenom društvu. Tom prilikom MFC je dobila dve nagrade i to:

  • Priznanje za nove funkcionalne kvalitete i ukupno unapređenje rešenja „Spider“
  • Priznanje za kontinuitet kvaliteta

Nakon svečanog zatvaranja programa manifestacije, svi učesnici i posetioci INFOFEST-a druženje su nastavili pod zidinama Starog grada u prigodnoj atmosferi koju je, u završnici programa, pružilo “Veče sa Budvanima”.

Leave a Reply