Događaji

MFC na 18. INFOFESTU u Miločeru

Kompanija MFC Mikrokomerc je i ove godine učestvovala na Infofestu, koji je održan od 02-08. Oktobra u Miločeru u hotelu Maestral pod sloganon ”Ispit zrelosti”.

Na ovogodišnjem Infofestu prezentovali smo naša najnovija rešenja a posebnu pažnju posetilaca I učesnika privukao je štand naše kompanije na kome smo specijalno za ovu priliku organizovali nagradnu igru Document Music Hero pod sloganom “Niko ne svira bolje”. Cilj igre bio je da se pravilno rasporede dokumenta i tako odsvira zadata melodija, brzo i precizno. Dvoje najboljih su osvojili vredne nagrade koje su dodeljene na našoj kompanijskoj prezentaciji u oviru programa Infofesta.

Specijalnu nagradu ovogodišnjeg Infofesta kao simbol zahvalnosti, za kontinuitet i lični doprinos dobio je direktor naše kompanije gospodin Vladislav Miletić koji je svečano zatvorio Osamnaesti Festival informatičkih dostignuća.

Kompanija MFC Mikrokomerc je uspešno učestvovala na svim dosadašnjim skupovima i svojim prisustvom i delom doprinela da Infofest ide u pravom i informatički naprednom smeru.

Leave a Reply