Događaji

MFC Partner Meeting – IT lek u doba krize

Kompanija MFC Mikrokomerc, od 14.-16. juna 2009., u hotelu “COUNTRY CLUB Hotel BABE”, organizovala četvrti MFC Partner Meeting seminar koji će okupiti domaće IT stručnjake i predstavnike državnih institucija, banaka, malih i srednjih preduzeća. Trodnevni seminar biće obeležen inovacijama, aktuelnostima i strateškim rešenjima kojima je osnovni cilj da budu platforma efikasnijem poslovanju korisnika.

Svoje učešće na ovogodišnjem MFC Partner Meeting seminaru uzele su i kompanije koje su prepoznatljivi brendovi u oblasti IT-a, Microsoft i IT Excellence. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, tendencija je da sledeće godine on preraste dosadašnje okvire i okupi veći broj domaćih i stranih IT brendova.

Svi učesnici imali su priliku da se kroz paralelne postavke detaljnije informišu o prvoj IT franšizi- Spider Data Centar, mogućnostima najboljih svetskih tehnologija za optičko prepoznavanje dokumenata i sadržaja, kao i novog operativnog sistema Win 7 Beta. Tokom seminara bila je  organizovana izložba DIMS skenera i najsavremenijih kamera za video nadzor renomiranog proizvođača, kompanije Canon.

Cilj seminara je bio da se svim zainteresovanim biznis subjektima predoče snage IT trendova bez čije primene je nezamisliv privredni razvoj. Upravo su informaciono-komunikacione tehnologije lek u uslovima aktuelnih efekata ekonomske krize.

Leave a Reply