Događaji

“M&I System” i “Tagetik” organizuju prvi “CFO dan”

Kako smanjiti troškove, a povećati kvalitet poslovanja, univerzalni je “recept” za kojim tragaju sve kompanije bez obzira na njihovu veličinu ili delatnost kojom se bave.

Stoga je “M&I Systems, Co. Group”, vodeća regionalna kuća za informatički inženjering i menadžment konsalting, odlučila da, u saradnji sa svojim strateškim partnerom kompanijom “Tagetik”, organizuje prvi “CFO dan”, na kojem će predstaviti inovativna sistemska rešenja za optimizaciju i unapređenje poslovanja.

“CFO dan” biće organizovan 5. septembra na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, sa početkom u 13 časova, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na [email protected]. Rok za apliciranje je do 1. septembra 2014. godine.

– Iskustvo je pokazalo da implementacija naprednih softverskih proizvoda i rešenja preduzećima značajno redukuje troškove poslovnih procesa, drastično smanjuje broj grešaka, što garantuje zadovoljstvo klijenata i osigurava profit. Upravo zato smo odlučili da organizujemo prvi “CFO dan”, na kojem ćemo kroz studije slučaja i nove trendove predstaviti sve benefite ovakvih IT rešenja – kazao je Dragoljub Prijić, izvršni direktor “M&I Systems, Co”, najavljujući predstojeći događaj.

Kako “MIS Business Suite” može da Vam pomogne da postanete ili ostanete lider na tržištu, kako i zašto je controlling jedan od ključnih “tajnih sastojaka” koji u poslovanju primenjuju najuspešnije svetske kompanije, šta svaki uspešan CFO treba da zna o razlikama između Corporate Performance Management rešenja i Business Intelligence rešenja i koje su kompanije odabrale “Tagetik” rešenje,samo su neke od tema koje će biti predstavljene gostima predstojećeg CFO dana.

Tokom celodnevnog programa, prisutni će imati prilike da se, kroz studije slučajeva saradnje sa velikim kompanijama među kojima su “Triglav osiguranje” i “Henkel”, upoznaju sa svim benefitima IT konsaltinga.

Osim poboljšanja kvaliteta, rešenje se traži i za smanjenje broja grešaka, uštedu vremena, lakšu obuku radnika, za smanjenje pritužbi korisnika, bolje planiranje i lakše predviđanje promena u budućnosti. Svi ti zahtevi uspešno se rešavaju uređenjem i optimizacijom poslovnih procesa, te su stoga usluge menadžment i IT konsaltinga sve traženije u Srbiji.

Učešće je besplatno, bez kotizacije. Kako je navedeno u saopštenju organizatora, namera im je da pospeše stručnu komunikaciju između organizacija kojima je uvođenje i primena sistemskih rešenja profesionalno opredeljenje.

Leave a Reply