smart
Događaji

Microsoft SharePoint skup u Smart-u

Juče je u kompaniji Smart d.o.o. uz druženje i doručak diskutovalo o sve aktuelnijoj temi – kako upravljati dokumentima u kancelarijskom poslovanju. Razgovaralo se o problemima koji se uobičajeno pojavljuju u ovom procesu kao i načinima za prevazilaženje problema, kao i o značaju kancelarijskog i arhivskog poslovanja u poslovnim subjektima.

Uz prezentaciju i praktične primere, biznis analitičar kompanije Smart d.o.o. gospođa Dijana Koviljac je bila u prilici da sa prisutnim podeli svoja iskustva i ukaže na važnost sistema za upravljanje dokumentima. Prisutni su takođe upućeni i u procedure rada koje omogućuju da se dokumenti uključeni u poslovne procese po potrebi prevedu u elektronsku formu i da se na taj način omogući njihovo praćenje, prijem, distribucija, pretraživanje i čuvanje.

smart

ompanija Smart d.o.o. je predstavila rešenja za upravljanje dokumentima razvijena na Microsoft SharePoint tehnologiji, koja se koriste u svrhu olakšavanja rada sa dokumentima u kancelarijskom poslovanju. Akcenat je stavljen na implementaciju i korišćenje samih rešenja u savremenom poslovnom okruženju u cilju pravne sigurnosti organizacije, a u skladu sa postojećom zakonskom regulativom u ovoj oblasti.

Cilj ovog druženja je bio da se poslovnim partnerima ukaže na značaj automatizacije procesa upravljanja dokumentima na način koji omogućava poboljšanje poslovnih performansi i povećanje efikasnosti.

Smart SharePoint rešenja vam nude unapređenje kompanijskog poslovanja u svim segmentima, u najkraćem roku i prilagođeno specifičnim potrebama.

Leave a Reply