Categories
Događaji

MS Dynamics rešenja na Sinergiji 09

Kao i svake godine, Sinergija će obilovati predavanjima vezanim za MS Dynamics rešenja.

Tokom 11 MS Dynamics predavanja na kojima će se predstaviti partneri i korisnici, saznaćete na koji način upotreba Microsoft informacionih sistema (ERP i CRM) pomaže kompanijama da savladaju svoje poslovne izazove. Između ostalog čućete i šta nas očekuje sledeće godine u ovo vreme dolaskom MS Dynamics NAV 2009, zašto su BI4Dynamics i NAV Express proglašena za najbolja Dynamics rešenja u CEE regiji, na koji način MS Dynamics AX olakšava život velikim srpskim i svetskim kompanijama i kako se MS Dynamics CRM može staviti u službu ubrzanja poslovanja.

Microsoft Software je u saradnji sa partnerskim firmama EUnet i Extreme odlučio da svim posetiocima ovogodišnje Sinergije ponudi zaista specijalan poklon – 3 meseca potpuno besplatnog korišćenja E2 CRM Hosting paketa.

E2 CRM Hosting je novo rešenje na našem tržištu koje omogućava potpunu Microsoft Dynamics CRM funkcionalnost, bez dodatnih troškova za hardversku infrastrukturu i nove zaposlene. Iskoristite priliku da dobijete odgovor na pitanje: Kako da povećate zadovoljstvo klijenata? Teorija kaže, a praksa potvrđuje da povećanje zadovoljstva klijenata povećava broj ponovnih kupovina i verovatnoću da će proizvodi i usluge biti preporučeni, što se smatra najefektivnijim vidom marketinga. Sada imate šansu da saznate kako da konkretne poslovne procese usmerite ka povećanju indeksa zadovoljstva i lojalnosti klijenata.

Za sve zainteresovane posetioce, biće organizovana posebna radionica na Sinergiji 09.