Događaji

Nagrada za najbolji kompanijski nastup na Infofestu 2010

Nastup preduzeća E-Smart Systems na Festivalu informatičkih dostignuća, Infofest 2010, kao i prethodnih godina, prošao je vrlo zapaženo. Stručni tim E-Smart Systems-a održao je prezentaciju „Informatika u funkciji energetke efikasnosti“ i predstavio međunardni projekat SESAME (Semantic Smart Metering Enablers for Energy Efficiency) u kome E-Smart Systems učestvuje od 2009. godine.

Pored toga, E-Smart Systems učestovao je  i u prezentaciji „Elektronska sednica Gradskog veća Grada Beograda“ čiji je nosilac bio Zavod za informatiku i statistiku Grada Beograda. Posebnu pažnju u okviru nastupa privukla je interaktivna učionica koja je instalirana u izložbenom prostoru hotela Mogren.

Veliki broj posetilaca iskoristio je priliku da u samoj učionici, uz podršku našeg stručnog tima isproba njen koncept. Na taj način, svi oni su na realnom primeru mogli da se uvere u mogućnosti Microsoft MultiPoint Server 2010, aplikacije NetSupport namenjene podršci sprovođenja obrazovnih programa i u prednosti ovog koncepta.

Nastup nije prošao nezapaženo ni od strane organizatora koji su preduzeću E-Smart Systems dodelili nagradu za nabolji kompanijski nastup. Osim što je veliko priznanje za dosadašnji rad, dobijena nagrada obavezuje na dalji trud i zalaganje, kako bi se nastavio pozitivan trend i ostvarili još bolji rezultati.

Leave a Reply