mds-indormaticki-inzenjering
Događaji · PC računari

Najnoviji trendovi iz oblasti mrežnih tehnologija predstavljeni na konferenciji [email protected] 2013

MDS Informatički inženjering, jedna od vodećih IT kompanija iz oblasti računarskog inženjeringa u Srbiji, uz podršku kompanije Cisco, globalnog lidera na polju telekomunikacijonih i mrežnih rešenja, predstavila je na konferenciji [email protected] 2013 nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inženjeringa, za 300 stručnjaka iz Srbije i Crne Gore.

Glavna tema ovogodišnje [email protected] konferencije je značaj mrežne infrastrukture i data centara, bez kojih je svakodnevno funkcionisanje modernog društva gotovo nemoguće. Razvoj digitalnih usluga i modernizacija procedura i servisa svakako čini današnja ulaganja u infrastrukturu, data centre i telekomunikacije jednom od najbitnijih investicija za budućnost i konkurentnost na tržištu, kako lokalno, tako i globalno.

mds-indormaticki-inzenjering

“Čast nam je što smo ugostili veliki broj stručnjaka iz sfere telekomunikacija i računarskih mreža.”, izjavio je g.din Miroljub Jovović, generalni direktor kompanije MDS informatički inženjering.

[email protected] 2013 konferencija je odlična prilika da podelimo znanje i iskustvo koje smo stekli uspešno vodeći brojne projekte u zemlji i regionu. Namera nam je da zajedno sa našim partnerima, poput kompanije Cisco, uvedemo i neke nove trendove i tehnologije koje će pomoći rastu i razvoju srpske IT industrije u celini.”

Leave a Reply