Događaji

Najveća tražnja za inženjerima i IT kadrovima

Sajam TOP JOB održava se po treći put u Belexpocentru na Novom Beogradu 12. i 13. marta.

Radno vreme sajma prvog dana je od 11 do 19h a drugog od 10 do 18h i ulaz je besplatan.

Ideja vodilja organizatora je da bude društveno odgovoran projekat i da doprinese zapošljavanju ugroženih grupa kao što su osobe sa invaliditetom i mladi.

Ove godine sajam je posvećen mladim talentima pa je potražnja na sajmu upravo usmerena ka njima.

Najveća potreba je za inženjerima i IT stručnjacima tako da Asseco traži sledeće kadrove: Junior Software Developer, Senior Software Developer, Support Engineer, Network Engineer, System Engineer, Resource Manager, Junior Sales Representative. Kompanija FIAT tražiće inženjere i tehničare mašinstva, elektrotehnike, elektronike i informatike a Tigar tyers traži industrijskog inženjera – organizatora i inženjera kvaliteta.

Pored ovih kompanija izlagači će biti i: Ball Packaging Europe, SDI Bocconi School of Managament, COTRUGLI Business School, Delhaize Serbia, Državna Lutrija Srbije, Ernst & Young, Human Capital, Lako do posla, Infostud, PricewaterhouseCoopers, Philip Morris International, Univerzitet Singidunum, Societe Generale, Vojvođanska banka, ZEKSTRA GRUPA, Zepter International, Apatinska pivara i Forum mladih sa invaliditetom.

Na sajmu će biti organizovana i predavanja posvećena bitnosti povezanosti obrazovanja i zapošljavanja a jedno od tih predavanja održaće Doc. Dr Lazar Dražeta pod nazivom „Razvoj karijere i ličnih sposobnosti“ sa Singidunum univerziteta.

Za vreme trajanja sajma biće postavljeni kompjuteri sa specijalno dizajniranim softverom koji je pripremila kompanija Mozzart gde će kandidati imati mogućnost da se upišu u elektronsku bazu podataka.

Dugogodišnji partner sajma je Nacionalna služba za zapošljavanje a Sajam podržavaju i Ministarstvo omladine i sporta, Miinistarstvo rada i socijalne politike i Privredna komora Srbije.

Više informacija o slobodnim radnim mestima pogledajte ovde http://topjob.rs/poslovi-ponuda/

Leave a Reply