Događaji

Napad na društvene medije: Web::Strategija 6

Društveni mediji kao što su Facebook, Linkedin, Twitter, blogovi, forumi i drugi, privukli su nemali broj korisnika na interaktivnu zabavu i druženje. Svi su tu. Ko još nije – biće. Društveni mediji su malo, po malo postali bar po nekima prejaki internet medij. Šta je sa ostalim medijima? Televizija, štampa, radio, …

A što je sa marketinškim agencijama? Sve one danas, dok ovo čitate, u tajnosti pripremaju “napad na društvene medije“. Njihovi klijenti će se u buduće sve više oglašavati kroz Facebook ili Twitter. Ali, da li ste vi ili vaša firma spremni za vođenje marketinške kampanje kroz društvene medije? Znate li da “igrate” u ritmu društvenih medija? Ako ne, preporučuje se  dolazak na jedinstvenu i neponovljivu edukativnu cjelodnevnu konferenciju: Web::Strategija 6 – Ritam društvenih medija, koja će se održati 19.11.2009. (četvrtak) u Zagrebu (Hypo EXPO XXI centar) na kojoj će učesnici tematski pozabaviti svim što trebaju za oglašavanje i prodaju kroz društvene medije, a upoznaće uživo i regionalne stručnjake iz ove oblasti, gde će ih moći pitati za savet ili čak moći angažovati.

Ukoliko već vodite marketinške kampanje kroz društvene medije, mislite li da ste ih maksimalno iskoristili ili postoji barem još jedan način kako dodatno unovčiti vaše poslovanje? Sve to možete saznati na konferenciji, te puno detaljnije sledećeg dana, 20.11. (petak), u popodnevnim satima na radionici Drumara (program u sklopu Web::Edukacije).

Leave a Reply