telefon
Događaji

NAPREDNE TEHNIKE KOMUNICIRANJA I MICROSOFT ALATI U POSLOVNOJ PRIMENI

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta, organizuju jednodnevni seminar, u utorak, 2. aprila 2013. godine, sa početkom u 12:00 časovau PRIVREDNOM MEDIJA CENTRU KOMORE BEOGRADA, Kneza Miloša br. 12, (sala na međuspratu ), na temu: „NAPREDNE TEHNIKE KOMUNICIRANJA I MICROSOFT ALATI U POSLOVNOJ PRIMENI“.

telefon

Seminar je organizovan u saradnji sa kompanijom ”Yutro.com”. Svoja iskustva i znanja sa polaznicima će podeliti Saša M. Milašinović, direktor kompanije „Yutro.com“. U ICT svetu, profesionalno je od 1996. godine. 1998. godine, osnovao je prvi internet servis providing u centralnoj Srbiji “TRoN-Inter.net”. Nekoliko godina kasnije započeo je privatan posao kao sistem integrator, a 2005. godine osnovao kompaniju “YUTRO.com”. Od 2008. godine kompanija “Yutro.com” je prvi Managed Service Provider u Istočnoj Evropi. Permanentnim usavršavanjem stekao je niz zvanja iz domena ICT-a i ICT bezbednosti, kao što su CSSA, ISO27000 auditor, MCSA, MCDBA, MCITP, MCTS (Infrastructure, Active Directory, Virtualization), McAfee SaaS Email and Web Security. Kao pionir Cloud computing-a u Srbiji, čest je predavač na skupovima posvećenih ovoj temi. Član je Udruženja “eRazvoj”.

Sve dinamičniji uslovi poslovanja zahtevaju brzu i efikasnu komunikaciju radi donošenja pravovremenih odluka. Mada većina poslovnih ljudi koristi Microsoft i druge alate u svakodnevnom radu, malo je onih koji uspevaju da održe korak sa novim proizvodima, servisima i uslugama, kada se isti pojave u poslovnoj primeni.

Skup je namenjen poslovnim ljudima i kompanijama čija delatnost nije iz domena informaciono-komunikacionih tehnologija, a kojima koršćenje ovih tehnologija i usluga može doneti povećanje efikasnosti, produktivnosti i poboljšanje kvaliteta komuniciranja.

Šta polaznici dobijaju:  Skriptu koja prati predavanje, prezentaciju, konsultacije sa predavačem,  osveženje tokom pauza i ručak.

Kotizacija po polazniku iznosi: 6.000,00 din neto + 20% PDV = 7.200,00 din. Za svakog sledećeg polaznika iz iste firme, iznos kotizacije je umanjen i iznosi 5.000,00 din + 20% PDV.
Rok za prijavu: pondeljak, 1. april 2013. godine. Nakon dostavljanja prijavnog lista, poslaćemo Vam predračun.Prijavni list poslati na e mail adresu: [email protected]
Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Sandra Milenković, tel: 011/ 3619 472, mob. 064/ 8760 213 i Vesna Muhić, tel: 011/ 2645 333.

 

Leave a Reply