Događaji

Novi učesnici na INFOFEST-u 2010

Kompanija Hewlett Packard se odazvala pozivu Organizatora i potvrdila učešće na XVII Festivalu informatičkih dostignuća, u statusu ekskluzivnog učesnika. Na ovaj način, posle nekoliko godina pauze, ovaj svetski tehnološki gigant obnavlja svoje učešće na INFOFEST-u.

Iz beogradske kancelarije međunarodne korporacije Oracle, potvrđeno je zvanično učešće ove firme na narednom budvanskom Festivalu. Oracle će, u Kongresnoj sali „Avale“, prezentovati neka aplikativna rešenja iz svoje bogate ponude. Takođe, beogradski Telegroup je potvrdio da će, u ekskluzivnom statusu, učestvovati na narednom INFOFEST- u. Pored ostalog, Telegroup će, sa grupacijom ASSECO SEE, biti nosilac  posebnog programa „Homogenizacija ICT mogućnosti i potreba finansijskog sektora“.

Još jedna beogradska firma uzeće učešće na ovogodišnjem Infofestu. Reč je o firmu „Meridian“ iz Beograda, nastavlja tradiciju učešća na Festivalu informatičkih dostignuća. Da podsetimo – Meridian je specijalizovana kompanija za elektronske arhivske sisteme. Tu je i Jedinstveni informatički savez (JISA) koji će, svojim prezentacionim nastupom, i ove godine, obogatiti budvanski Festival. Biće to prilika i za promociju novog broja časopisa InfoReview.

Leave a Reply