Događaji

NPS na Sinergiji 09

NPS je redovan učesnik Sinergije, najvećeg godišnjeg događaja u organizaciji lokalne Microsoft kancelarije (Microsoft Srbija).

Zato tekst u nastavku više i nije novost, već pre svega informacija i podsetnik za sve koji su već rezervisali svoja mesta u salama za predavanja i poziv svima onima koji će u nastavku prepoznati teme i probleme kojima tek treba da se bave.

Ove godine NPS će imati tri predavanja:

Microsoft Dynamics AX (ex Axapta), sreda, 18.11.’09, 10:30 – 11:30, sala G

Naslov predavanja: “The Big Jump – From “Axapta 3.0” to Microsoft Dynamics AX 2009 – NPS/DeltaSport”,
Predavači: Bojan Jovičić, Delta sport, i Ljubo Ristanović, NPS
O predavanju: početkom godine (2009.), startovao je projekat ‘upgrade’-a Microsoft Dynamics AX instalacije u Delta sportu sa verzije 3.0 na najnoviju verziju AX 2009; projekat, poveren stručnim timovima NPS-a i Delta sporta, uspešno je realizovan za svega nekoliko meseci; po okončanju, akteri projekta su dobili informaciju da je upgrade sa AX 3.0 na AX 2009 do tog trenutka realizovan na svega nekoliko adresa u svetu…

Microsoft Dynamics NAV (ex Navision): četvrtak, 19.11.’09, 10:30 – 11:30, sala G

Naslov predavanja: “NAV u funkciji naprednog izveštavanja – BI4
Predavači: Vasja Bojanić, Kappa star grupa, kao gost i Mladen Gvozdenović, Vladan Petrović i Miroslav Jovković, NPS,
O predavanju: Ne morate biti ekspert za BI (Business Intelligence) da izvučete maksimum iz podataka u vašem Microsoft Dynamics ERP-u! BI4Dynamics pomaže klijentu da podatke kojima raspolaže iskoristi na najbolji način. Koncept, prednosti, demonstracija i iskustva korisnika. BI4Dynamics (www.bi4dynamics.com), rešenje za poslovno izveštavanje i analiziranje nad ERP rešenjem MS Dynamics NAV, za koje smo prošle i ove godine nagrađeni od Microsoft korporacije, nije jedina ali jeste centralna tema. Videćete i čuti kakve sve mogućnosti pruža i zašto ga većina onih koji ga koriste, a naročito finansijski direktori i ljudi koji se bave planom, analizom i kontrolom poslovanja, smatraju svojim ’najboljim saradnikom’.

NAV Express: četvrtak, 19.11.’09, 14:30 – 15:30, sala G

Naslov predavanja: “NAV Express, više od igre!”,
Predavači: Petar Stamenović, Extreme, Branko Dangubić, Extreme CC, i Miloš Drača, NPS
O predavanju: NAV Express, globalno ERP rešenje Microsoft Dynamics NAV u svemu prilagođeno malim i srednjim preduzećima u Srbiji, prevashodno onima u čijoj su osnovi distribucija, veleprodaja, maloprodaja i mobilna prodaja, je još jedno naše rešenje nagrađeno od strane Microsoft korporacije. Na primeru implementacije u kompaniji Extreme CC (vodeći distributer zabavnog softvera u Srbiji) prikazaćemo kako se NAV Express snašao u “svetu igara”!

Leave a Reply