Događaji

Održan Extreme Eset NOD32 korisnički skup

U utorak 28. septembra beogradska firma Extreme je organizovala još jedan godišnji skup zakorisnike Eset softvera pod nazivom Eset NOD32 praktikum za korisnike. Kako i naziv skupagovori, cilj ovog okupljanja je bio da se predstavi praktična primena najnovijih verzija Esetovih proizvoda. Tim predavača su činili stručnjaci iz firme Extreme – Bojan Miljkovid, Dušan Đokid i Aleksandar Dimid, a posetiocima se obratio i Robert Trivunčevid iz firme Nort d.o.o., distributera Eset proizvoda za Adriatik regiju.

Na skupu su prikazana unapređenja EsetRemote Administratora razvijena sa ciljem da dodatno olakšaju upravljanje klijentima umreži. Po prvi put je prikazana nova NOD32 zaštita za Exchange Server kao i Eset MobileSecurity. Takođe, prikazan je i kraći presek trendova u AV industriji sa posebnim osvrtom na Mebroot rootkit. Osim ovog praktičnog dela, predstavljeni su i planovi i strategije kompanije Eset za naredni period – način na koji stručnjaci vide bududnost borbe protiv malware-a.

Prezentacije sa skupa Eset NOD32 praktikum za korisnike možete preuzeti na sledećim linkovima:

Aleksandar Dimić – “Eset Mail Security for Microsoft Exchange v 4

Aleksandar Dimić – “Eset Mobile Security

Bojan Miljković – “Kratka analiza trendova u AV industriji, crni i beli šeširi” i “Pogled ispod haube uspešnog malvera – Mebroot”

One thought on “Održan Extreme Eset NOD32 korisnički skup

  1. milica

    Bas sam iznenadena da su samo muskarci stigli na ovaj skup…..
    Zasto je to tako ???
    Ako moze neko da mi da odgovori,

    Unapred vam hvala,

Leave a Reply