Događaji

Održan Extreme korisnički skup

Prošle srede u Microsoft prostorijama održan je Extreme korisnički skup, koji se organizuje svake godine sa ciljem da se već postojećim, ali i budućim korisnicima predstave nove tehnologije, kao i nove usluge koje Extreme pruža svojim korisnicima.

Ove godine, akcenat je stavljen na poslovna rešenja firme Extreme, pa je bilo reči o Microsoft Dynamics CRM rešenju, zatim hosting verziji ovog rešenja – E2 CRM Hosting-u i Microsoft poslovnim portalima.

O CRM rešenjima je govorio Vladimir Ljubibratić, izvršni direktor firme Extreme, koji je pokazao, pre svega, na koji način usvajanje CRM koncepta može poboljšati prodaju, marketing i korisnički servis, pa na taj način i ukupnu komunikaciju sa klijentima. Osim toga, kroz brojne primere i demo pokazano je i kako Microsoft Dynamics CRM podržava čitav ovaj koncept, kao i osnovne prednosti hostovanja ovog rešenja kroz E2 CRM Hosting rešenje.

U drugom delu skupa, Bojan Miljković, direktor razvoja firme Extreme je govorio o Extreme rešenju za upravljanje dokumentacijom koje je bazirano na Microsoft SharePoint platformi. Ovo rešenje omogućava centralizaciju dokumentacije i njenu dostupnost u pravo vreme, pravim osobama.

Pored toga, omogućava se precizno praćenje izmena i statusa određenih, kao i nadležnosti za svaki od dokumenata. Ovakav sistem je po svojim karakteristikama posebno pogodan za praćenje dokumentacije vezane za standardizaciju, bilo eksternu bilo internu.

Leave a Reply