Događaji

Održan Huawei All-IP Road Show 2010

Kompanija Huawei predstavila je danas, u okviru Huawei All-IP Road Show 2010, novu liniju proizvoda i rešenja za Radio Access Network i Mobile Core Network.

Huawei ALL-IP Road Show se sastoji iz dva dela: “One Core” i “One Network” rešenja. Namena predstavljenih rešenja je da odgovore na zahteve savremenih komunikacija, poput: velikog porasta broja korisnika i poboljšanja kvaliteta slike u oblasti televizije visoke rezolucije – HDTV, potreba za sve većim internet brzinama i u fiksnoj i u mobilnoj mreži – FTTH (Fibre To The Home) i LTE (Long Term Evolution), zatim konvergencije fiksnih i mobilnih servisa i potreba telekomunikacionih operatora za konsolidacijom postojećih mreža i uvođenjem ALL-IP arhitekture.

Kompanija Huawei u Srbiji posluje od 2005. godine, i danas ima više od 50 zaposlenih. U okviru poslovanja u Srbiji kompanija Huawei je učestvovala u brojnim društveno odgovornim projektima.

Huawei je jedna od vodećih kompanija za pružanje telekomunikacijskih rešenja i u punom je vlasništvu svojih zaposlenih. Zahvaljujući konstantnim inovacijama namenjenim korisnicima, brzo reagujemo na potrebe svojih klijenata sveobuhvatnom ponudom prilagođenom njihovim zahtevima. Proizvodi i rešenja kompanije Huawei primenjuju se u više od 100 zemalja sveta i koristi ih 45 od 50 vodećih svetskih operatora, kao i više od jedne milijarde korisnika širom sveta. Huawei je 2009. godine ostvario prihod pre revizije u visini od 30 milijardi. Krajem decembra 2009, Huawei je imao preko 95.000 zaposlenih, uključujući 27.000 van Kine, i prosečnu stopu lokalizacije od 65%. Kompanija Huawei u Srbiji posluje od 2005. godine.

Leave a Reply